Політика конфіденційності

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ


1.1. Фізична особа – підприємець Скрипниченко Марина Григорівна (далі Виконавець) публікує дану Політику конфіденційності (далі Політика) та зобов'язується захищати і поважати приватність Користувачів.

1.2. Справжня Політика передбачає інформацію, яку Виконавець збирає з Користувачів у зв'язку з наданням послуг через свій Сайт, мету збору, порядок використання та розкриття третім особам такої інформації.

1.3. Реєструючись на Сайті, Користувач приймає справжню Політику і дає згоду на обробку Виконавцем, в т. ч. збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу) своїх персональних даних у відповідності з Законами України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

1.4. У разі, якщо Користувач не згоден на обробку його персональних даних Виконавцем, він зобов'язаний припинити свою реєстрацію на Сайті в односторонньому порядку. Продовження використання Сайту зареєстрованим Користувачем після публікації цієї редакції Політики на відповідній сторінці Сайту означає згоду Користувача на обробку його персональних даних Виконавцем.

1.5. Якщо Користувач відвідує загальнодоступні розділи Сайту, Виконавець не збирає про нього ніякої особистої інформації.

2. ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОРИСТУВАЧІВ


2.1. Під час реєстрації на Сайті, Виконавець просить Користувача вказати необхідну інформацію в обсязі, необхідному для надання послуг, описаних у Угоді.

2.2. Виконавець має право збирати таку інформацію про Користувачів:

2.2.1. прізвище, ім'я, по батькові ;
2.2.2. місце фактичного проживання;
2.2.3. адреса електронної пошти;
2.2.4. історія використання Користувачем Сайту (в тому числі історія повідомлень).

2.3. Крім того, Користувач має право користуватися сервісами Сайту, використовуючи аккаунт на Facebook або інших соціальних мережах. Коли Користувач входить в систему з допомогою цих соціальних мереж, Виконавець одержує доступ до всієї видимої інформації, що міститься в аккаунті соціальної мережі у відповідності з налаштуваннями конфіденційності.

2.4. Тим не менш, Виконавець може збирати та використовувати з облікового запису на Facebook або інших соціальних мереж тільки таку інформацію, як: зображення Користувача, день його народження, адресу електронної пошти, інформацію про друзів Користувача, які використовують Сайт, а також URL сторінки Користувача в соціальних мережах.

2.5. Коли Користувач відвідує Сайт, Виконавець збирає деякі дані автоматично, а саме такі дані, як IP-адресу комп'ютера, використовувані браузер і версію операційної системи, час і дата доступу Користувача до Сайту. Це полегшує роботу і використання Користувачем Сайту.

2.6. Виконавець не збирає, не використовує і не зберігає інформацію про номери банківських карт VISA/MasterCard Користувача, з допомогою яких Користувач здійснює оплату послуг Виконавця. 

2.7. Виконавець також на свій розсуд може збирати правопідтверджуючу інформацію, у тому числі документи, для перевірки особистості Користувачів, попередження, виявлення та запобігання шахрайству та незаконної діяльності.

3. ЗБІР ТА ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ


3.1. Зазначена вище інформація збирається і обробляється Виконавцем для наступних цілей:

3.1.1. надання послуг згідно з призначенням сайту;

3.1.2. виявлення і запобігання шахрайства та інших незаконних дій Користувачів з використанням Сайту;

3.1.3. полегшення використання Сайту і поліпшення послуг;

3.1.4. інформування про послуги, новини та рекламних пропозиціях по SMS і електронній пошті.

3.2. Виконавець може час від часу надсилати Користувачам рекламні електронні листи на адресу електронної пошти про пропоновані послуги або оголошення, які стосуються Сайту і послуг Виконавця. Користувач може відмовитися від такої розсилки, натиснувши на посилання в електронному листі і змінивши налаштування свого профілю.

3.3. Виконавець зберігає персональні дані Користувачів стільки, скільки потрібно для розумно необхідних комерційних цілей або виконання своїх юридичних зобов'язань.

3.4. Користувач дозволяє доступ до персональних даних з боку інших Користувачів тільки з метою здійснення угоди або на виконання вимог відповідного законодавства.

4. ПЕРЕДАЧА ТА РОЗКРИТТЯ ІНФОРМАЦІЇ


4.1. Виконавець зобов'язується не розголошувати і не передавати третім особам зібрані в рамках надання послуг персональні дані та іншу інформацію, окрім випадків, описаних у цій Політиці.

4.2. Виконавець має право розкривати і передавати третім особам персональні дані, якщо:

4.2.1. такі дії є обов'язковими згідно з чинним законодавством України;

4.2.2. є достатні підстави вважати, що розкриття такої інформації необхідно для дотримання чинного законодавства України, вимог юридичного процесу або законного запиту державних органів.

5. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ ТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ВИКОНАВЦЯ


5.1. Виконавець приймає всі необхідні заходи для захисту персональних даних Користувачів від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення.

5.2. Виконавець несе відповідальність за всі дії або бездіяльність щодо персональних даних Користувачів у рамках чинного законодавства.

5.3. Виконавець не несе відповідальності за будь-які дії Користувачів і третіх осіб з персональними даними Користувачів незалежно від того, отримані ці дані через Сайт або іншим способом.

6. ІНШІ ПОЛОЖЕННЯ


6.1. При реєстрації Користувач підтверджує, що буде надавати правдиву і точну інформацію. Якщо Користувач надає інформацію, яка є помилковою або неточною, або Виконавець має розумні підстави підозрювати, що така інформація є неправдивою або неточною, Виконавець має право призупинити надання послуг Користувачеві чи припинити доступ до Сайту.

7. ЗМІНИ ДО ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


7.1. Справжня Політика може бути змінена або оновлена Виконавцем у будь-який час без будь-якого спеціального повідомлення Користувачів.

7.2. Будь-які зміни або доповнення до цієї Політиці дійсні виключно після розміщення нової редакції Політики на Сайт за адресою: http://knitdesign.studio. Нова редакція Політики набирає чинності з моменту її розміщення на Сайт, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики.

7.3. Виконавець закликає Користувачів час від часу переглядати умови цієї Політики.

7.4. У разі, якщо Виконавцем були внесені які-небудь зміни в Політику в порядку, з якими Користувач не згоден, він зобов'язаний припинити використання Сайту. Факт використання Сайту є підтвердженням згоди Користувача з відповідною редакцією Політики.

7.5. Продовження використання Сайту зареєстрованим Користувачем після публікації цієї редакції Політики на відповідній сторінці Сайту означає згоду Користувача на заміну Виконавця у зобов'язанні з надання послуг (ст. 520 ЦК України) і свідчить про акцепт їм цієї Політики в поточній редакції.

Feedback